Den lilla sjöjungfrun

Vem är jag?

Hanna-Elina Yli-Koski. En människa, nuvarande teolog, helsingforsbo, esperantist. Vad än du eller jag vill och dessutom en massa mera. Jag föddes i januari 1976 och nu håller jag på att försöka lära mig att leva. När jag har lärt mig det kommer jag att dö. Sorgset... om jag inte har evigt liv. Nu och då är det nyttigt att vara teolog.

Vad gör jag här?

Det är något jag själv skulle vilja veta. Hittills har jag hittat mera frågor än svar men om du vill hjälpa till var så god bara. Bra omslag tas emot i min e-mailadress.

Vid universitet:

Jag studerade teologi vid Helsingfors universitet 1995-2001 och blev äntligen teologi magister i april 2001. Efter att länge ha funderat på vad jag verkligen vill göra i livet bestämde jag mig att bli bibliotekarie. Så studerade jag också vid Tammerfors universitet i två år och blev teolog-bibliotekarie.

I den virtuala verkligheten:

Jag försöker lära mig att göra en snygg hemsida efter några mindre snygga versioner. Ett hopplöst försök? Kanske det. Men Rom byggdes ju inte under en dag heller... och medan man väntar kan man surfa någon annanstans i internet. Något som man inte kunde göra när de byggde Rom. Så självklart surfar också jag.

I realt liv

(Finns det Realt Liv?) Jag skriver ibland, fast inte längre på svenska. Dessutom tycker jag om att spela på piano och gå på gym och vattengymnastik och så är också esperanto en av mina hobbyer. Ja, en hobby är esperanto för mig. Ett egendomligt språk som jag kan, inte någon ideologi eller en livsstil.

Vem är du?

Vem är du och hur råkade du surfa till min hemsida? Min elektroniska postlåda är alltid öppen för brev, dikter, anekdoter, kritik, frågor eller vad som helst som du vill glädja mig med.

hanna.e.ylikoski at gmail.com

Index
˙